Blog

2019.10.27 09:51
Woody Decor
Woody Decor

Nemrég egy praktikus, kis helyiségű, rusztikus, tömör fa fürdőszobaszekrény szaladt le a gyártószalagomról.

Dohányzóasztalból ezer és ezer típust találni a bútorüzletekben, de vajon az árán és kinézetén kívül másban is van különbség?

Ellátogattam felmérni a későbbi megrendelőm lakásába, ahol a felújítás előtti áldatlan állapotok fogadtak. Mindig nehéz elképzelni, hogy lesz egy elhanyagolt, lelakott lakásból olyan szép, mintha új lenne. Ehhez járultam hozzá a beépített előszoba szekrényekkel. Érdekel, hogy miből mi lett?

Ha kutyád van, akkor sok olyan dolog van a lakásban, ami kötelező velejárója a kutyatartásnak, vagyis egy újabb kerülgetnivaló. De mi van, ha ezt meg lehet csinálni úgy is, hogy ne kerülgesd, hanem gyönyörködj benne?

Van, amit egyszerűen nem lehet megtalálni a katalógusokban. Mert olyat szeretnél, ami senkinek sincs, ami kompromisszum nélkül olyan, amilyet szeretnél.

Hogyan alakult át egy átlagos irodabútorokkal berendezett munkahely „kellemes munkahelyi környezetté”?

Az asztal mindig egy kardinális kérdés a háztartásban. Sok szempontot kell figyelembe venni a megfelelő asztal kiválasztásakor.

2019.03.15 19:02
Woody Decor
Woody Decor

Nemrég történt, hogy Woody fogta a colstokját, a fűrészét, és minden más szerszámát, a hóna alá csapta, útra kelt és meg sem állt a Kalapp Művekig.

A legtöbb háztartásban megtalálható legalább pár palack bor, ezért a bor tárolásának módja is kérdés sok esetben. Egy kis ismertető a bor tárolásának módjairól.

Milyen alapanyagból válasszunk bútort és mik az adott alapanyag előnyei és hátrányai?

2018.11.26 11:06
Woody Decor
Woody Decor

Fő alapanyagom a fa. Fából készülnek a dekorációk, az egyéb kiegészítők és a kisbútorok is.  De hogyan? Olvasd tovább!

2018.11.23 12:37
Woody Decor
Woody Decor

Ha röviden, egy szóval szeretném jellemezni a stílust, azt mondanám, hogy természetesség. De azért bővebben kifejtem, olvasd tovább!

2018.11.21 14:07
Woody Decor
Woody Decor

A kezdetek

Miért is kezdtem bele a vállalkozásba?