Rólunk

Lászlók Dani vagyok és én hoztam létre a Woody Decort 2017-ben.

Mindig is húzott a szívem a vidéki stílushoz, de valamiért kezdetben modernebb, letisztultabb irányba indultam volna el itthon, Mariann, a feleségem pedig igazi (akkor úgy mondtam) nagymamás vintage irányba, tudjátok, pasztell színek, virágminták stb, ami nekem már sok volt. A kettő közötti átmenet, mint közös nevező a még mindig romantikus stílusú rusztikus lett, mert habár sok benne a barna, a fa, mégis meg lehetett csinálni fiatalosra.

Miután készítettem magunknak lakásdekorokat, majd bútorokat, rájöttem, hogy ez nekem sokkal többet jelent hobbinál, én ezzel szeretnék foglalkozni. Ezért beiratkoztam egy asztalos iskolába, majd 2017-ben már főállású vállalkozóként vágtam bele a bútorok és lakásdekorok készítésébe.

Az első 1-2 évben még a rusztikus, vidéki stílusú bútorok domináltak a munkáim között, majd emellé fokozatosan, egyre nagyobb arányban jöttek be a gyerekágyak, melyek jelenleg már a fő vonalat képviselik munkáim között. 

Termékeim mindegyikét gondosan, szeretettel, a klasszikus asztalosság fogásaival készítem, hogy sokáig szeretett kiegészítője legyen megrendelőim otthonának. A hagyományok vonalán haladva nem dolgozom laminált forgácslapokkal, kizárólag igazi, tömör fával, melyeket egészségre nem káros felületkezelő anyagokkal színezem, lakkozom.

Ha szeretnél egy örök, értékálló darabot otthonodba, gyermekednek, keress bátran.

egyedi házikó ágy