Blog

Egyedi rusztikus fürdőszoba szekrény

2019.10.27 09:51
Woody Decor
Woody Decor

Nemrég egy praktikus, kis helyiségű, rusztikus, tömör fa fürdőszobaszekrény szaladt le a gyártószalagomról.

Amikor megrendelőim megkerestek, egy Pinterestről mentett képet kaptam, hogy milyen hangulatot képzelnek el az egyébként kissé szűkös fürdőjükbe, ahol van egy kicsi beugró, amit lehetőleg minél jobban szeretnének kihasználni.

A rusztikus stílusú mosdószekrény volt tehát az alapvetés, mert nagyon szeretik az igazi fát, annak tapintását, illatát. Ha pedig már ott a beugró, és amúgy is mindenki szereti nézni magát reggel, ahogy a nyúzott, álmos fejéből egyszer csak szalonképes lesz, készült egy tükrös felsőszekrény is a mosdószekrényhez.

fürdőszobaszekrényfürdőszobai felsőszekrény

/Ide mindig írok valami okosat, most csak azt, hogy nézzétek a képeket:)/

Az egyik fő kérés az volt, hogy a mosdó alatt legyen kialakítva egy szennyestartó, hogy a gyerekek fürdetésekor csak oda be lehessen gyorsan dobálni a ruhákat, mielőtt a mosókonyhába kerülnek.

rusztikus mosdószekrény

A végeredmény tulajdonképpen szerkezetét  tekintve egy mosdóasztal, nem szekrény, aminek alsó részében van egy fiók, történetesen egy elég nagy, hogy ne pazaroljuk a helyet, figyelembe véve persze a lefolyó szerelvény igényelte helyet is.

rusztikus egyedi mosdószekrény

/A fiókelőlap itt kapott funkciót a gyakorlattól eltérően, és tényleg kihúz egy fiókot, ami betolt állapotban vizuálisan elkülönül a lenti, igazi fióktól/

Igazi rusztikus sötét dió színben dobja fel a pasztell árnyalatú csempét a bútor, mely vastag parkettalakkot kapott a víz ellen.

A mosdószekrény, illetve a felsőszekrény is matt, krómozott színű fogantyúkat kapott, hogy a bútor mellett futó fali élvédővel harmonizáljanak. Emellett persze az elmaradhatatlan „X” mintázatú  dekoráció is elfoglalta méltó helyét a bútor frontján.

rusztikus egyedi mosdószekrény

Nagyon nagy örömmel készítettem, remélem, megrendelőim sosem unják meg és csak a házzal együtt bontják el ezer év múlva :)

rusztikus fürdőszoba

Ha tetszik a bútor, vagy hasonló elképzelésed van, keresel egy megbízható asztalost tömör fa bútor készítéséhez, vedd fel velem a kapcsolatot, és elkészítem álombútorod!