Blog

Irodából kellemes munkahely – mire képes a természetes fa irodabútor?

2019.05.06 14:02
Woody Decor
Woody Decor

Hogyan alakult át egy átlagos irodabútorokkal berendezett munkahely „kellemes munkahelyi környezetté”?

Természetes fa bútorokkal :)

Nem kötelező a katalógusokból kiválasztani a sablonos, ezer másik irodában is fellelhető bútorokat, mert az a partnerek irodába látogatásakor sok mindent tükrözhet nekik. Ha vagy annyira „merész”, hogy egyedi igazi fa irodabútorokkal rendezd be az irodád, akkor azt sugallja Rólad, hogy a munkádhoz is így állsz;egyedi vagy és kreatív.

De nem kell a partnerek reakcióit mindenek elé helyezni; ha Te jól érzed magad az egyedi irodádban az egyedi bútoraiddal, az jó hatással lehet a munkamorálra. Próbáld ki!

Ha velem készíttetnéd el, keress meg az elérhetőségeimen. Addig pedig néhány kép kedvcsinálónak, illetve ha más jellegű, otthoni bútorokra vágysz, azok közül itt tudsz csemegézni, lakásdekorokból pedig itt.

dohányzóasztal tömör fából/Tömör fa dohányzóasztal, mely természetességével otthonosságot csempészett az irodába/

kávéspult konzolasztal

/2 polcos kávéspult vagy konzolasztal a lazítós sarokba, hozzá passzoló polcokkal/

könyöklőasztal

/Ha kész a kávé, itt könyökölve meg tudjátok beszélni a dolgokat. Mivel magas és nincs szék hozzá, nem időztök itt sokat, hamarosan vissza fogtok menni dolgozni :) /

irodaasztal

/Extra hosszú asztal két főre tervezve. Különlegessége az ülőhelyeknél kivágott ívek, a kábelvezető alatt kialakított lebegő polc és persze a hangulat fokozására felhelyezett LED fény/

irodaasztal

/Ez a nagy asztal folytatása arra merőlegesen, azonos "extrákkal"/

 

Ha tetszenek a bútorok és Te is tervezed, hogy új bútorokkal rendeznéd be az  irodád, ahol nincs kompromisszum, minden olyan lesz, amilyennek szeretnéd, akkor vedd fel velem a kapcsolatot!