Blog

Woody a Kalapp Művekben

2019.03.15 19:02
Woody Decor
Woody Decor

Nemrég történt, hogy Woody fogta a colstokját, a fűrészét, és minden más szerszámát, a hóna alá csapta, útra kelt és meg sem állt a Kalapp Művekig.

Ott mindent lepakolt és érezte, hogy jó helyen van. Ott is mindent áthat a fa illata, a fa szeretete, a szakértelem, és néha a fűrészpor. El sem jött azóta sem. A műhelyből azóta a dizájnos raklap stílusú bútorok mellett más megjelenésű, teljesen egyedi igények alapján, de szintén tömör fából, rusztikus stílusban készülő bútorok, dekorok is kijönnek. De hogy ez miért is jó? Szűcs Nelli egyik mondata jutott hirtelen eszembe:  „Akkor lesz valamiből nagy dolog, ha mindenki a saját igazságát hozza, egymásból építkezünk, megbeszéljük, és kialakul végül.” Hát, ezen vagyunk éppen mi is. Reméljük, a nagy dolog azért ki fog férni a műhely ajtaján :)

Amíg mi építkezünk, addig ti nézzetek be a Kalapp Művekhez, csodás és nagyon masszív raklap bútorokat készítenek! Legyen szó akár benti vagy kinti ülőgarnitúráról, amihez strapabíró, akár UV álló huzat is érhető, vagy raklap stílus dohányzóasztalról, vagy teljesen egyedi megoldásokról, ha a cél egy stílusos és masszív bútor, aminek kifejezetten jól áll a használat. 

raklap dohányzóasztal