Készíttesd el velem az új bútorodat

Férfi létemre nekem fontos, hogy szép, harmonikus otthonban éljek, melyben a természetes, naturális elemek teremtik meg harmóniát. Egy harmonikus stílus kialakításához szükségesek a dekorációk, kiegészítők, de alapjaiban a bútorok határozzák meg, hogy mit sugároz a helyiség; egyszerű természetességet, modern letisztultságot, klasszikus eleganciát stb.

Ha Te a romantikus lakberendezési stílus kedvelője vagy, akkor hagyd az áruházban a tömeggyártott, forgácslap bútorokat és rendezd be otthonod természetes anyagokból készült bútorokkal, kompromisszumok nélkül, a Te igényeidre szabva.

Ha szeretnél egy tömörfa ágyat, és ennek igazán otthonos, egyedi megjelenést is szeretnél, küldj egy képet, vagy bármilyen formában az elképzelésed és én elkészítem Neked. Ha az előszobádat rendeznéd be rusztikus vagy vintage stílusban tömör fából,  akkor is tudok segíteni, írj nekem nyugodtan. Ha a nappalidat szeretnéd otthonosabbá, egyedibbé varázsolni TV szekrénnyel, könyves polccal, akkor nagyon szívesen segítek benne. Ne feledd, az egyedi bútorokat kizárólag fából készítem, egészséget nem károsító felületkezelő anyagokkal. Ha fontos számodra az egyediség, természetesség, akkor keress meg és tervezzük meg együtt az új bútorod.

Ha még csak játszol a gondolattal, hogy új bútorokat szerezz be, de még nincs kiforrott terv, akkor remélem segítséget tud nyújtani néhány bútordarab eddigi munkáim közül.

Ha valaki TV szekrényt szeretne a nappaliba, érdemes az egyedi megoldásokon is gondolkodni, nem a katalógust felcsapni a sorozatgyártott termékekért. Így tett Rita is, mikor megálmodta a nappalijukba az  új, egyedi rusztikus bútort. Fenyőből készült, a lenti fiókok görgős ládák lettek végül kötél fogantyúval, és LED világítás növeli a hangulatát. Az eredmény pedig (beépítés után, a minőségért bocsánat, telefonnal készült):

Egyedi nappali szekrény

A mellékhelyiségeket is be lehet rendezni stílusosan, a természetesség jegyében, például egyedileg készített fali polccal.

rusztikus fenyő polc

Alább pedig egy egyedi elképzelés alapján készült komódot láthatsz. A méret mellett a szín volt az egyik legfontosabb tényező.

vintage komód

Egy gyönyörű házba készült a lenti rusztikus ágy, ahol szempont volt a méret, a masszivitás, és a színe. Innen is elismerésem küldöm az elképzelés miatt, tökéletesen illeszkedik a hálóba.

rusztikus ágy

 

A következő egy komplexebb munka volt, mert egy öt elemből álló tömörfa előszoba bútorzat volt az igény, beépítve, ezért a kinézet mellett a nagyon pontos gyártás is egy fontos szempont volt. Megjelenésével és más helyiségekből is érezhető illatával nem tudott betelni a megrendelőm. Én sem :)

előszoba bútor

előszoba bútor

előszoba bútor

előszoba bútor

Ha egyedi, rusztikus, vintage, country, vidéki, pajta stílusú bútort szeretnél természetesen tömör fából, írj vagy hívj bátran, elkészítem a megálmodott bútorod.