rusztikus, vintage lakásdekoráció saját elképzelés alapján

Pörgeted az Instagramot, Pinterestet és megtetszett néhány dekoráció, amit nem lehet sehol sem kapni? Na, erre vagyok én, mert kifejezetten szeretek egyedi dekorációkat készíteni, aztán látni az örömöt, hogy mégiscsak megkapta a megrendelőm, amire azt hitte, hogy sehol sem jut hozzá. Ne félj kérdezni, még akkor sem, ha nincs kiforrott ötlet, én segítek benne. Hiszen a dekoráció nagyon fontos, mert anélkül a ház, lakás még nem otthon. A sok kis Rád jellemző kiegészítő teszi majd személyessé és igazán harmonikus otthonná a lakást, házat. Ha ezt természetes faanyagból, rusztikus, vintage stílusban képzeled el, akkor biztosan tudok segíteni, hiszen már számtalan otthonban (sőt, még irodában, étteremben, munkahelyen is) vannak már kiegészítők, melyek a műhelyemben készültek. A dekorokat, épp, mint a bútorokat, tömör fából készítem természetes, illetve egészségre ártalmatlan felületkezelő anyagokkal, és ha öregbíteni kell, csak bízd rám a munkát, egy új faanyagból különböző technikákkal olyat varázsolok, mintha most került volna elő 50 év után a padlásról, persze csak akkor, ha így szeretnéd.

Megmutatnék néhányat eddigi munkáim közül, hátha jó inspirációk a leendő lakásdekorációdhoz.

Ennél a munkánál adott volt a hely, ide kellett beépíteni egy-egy bortartót. Nagy volt az öröm, mikor kész lett :)

Az alábbi egyedi teakínáló tálcához egy mentett képet kaptam mintának, ezt kellett lemásolnom, persze a méretek megbeszélése után. A tálcán be van süllyesztve a kanalak, a csészék és a kanna helye, az oszlopba - ez a megoldás fantasztikus - oldalról kis bevágásokba be lehet dugdosni a teafiltereket és az oszlop tetejébe mézet vagy kis papírtasakos cukrokat lehet tenni.

A következő  képen igen, egy szörfdeszka van fából. Persze nem funkcionális, csak jelképes. Ez a szörfdeszka egy esküvőn szolgált vendégkönyvként; a vendégek erre írták fel az üzeneteiket az ifjú párnak. Így szolgál most fali dekorációként.

Manapság egyre tudatosabban sportolnak az emberek, és a kitartóbbak még versenyeket is bevállalnak. Sikerüket, kitartásukat érmekkel jutalmazzák. Ha viszont már elkezdenek gyűlni, mindenképp méltó helyet kell nekik találni. Éppen ezért kaptam megkeresést, hogy készítsek egy egyedi éremtartót, rajta egy motiációs idézettel.

Alább egy vendéglátó egységnek készítettem egyedi elképzeléseik alapján asztalra tehető tartót, amiben szószok, fűszerek, evőeszközök és egy vékony belső tartóban szalvéták vannak. 

 

Egy kedves ismerősöm pedig a kisfia bölcsis ballagására szeretett volna egy személyes emléket adni a dadusnak.

 

Esküvők kapcsán is gyakran felmerülnek egyedi igények. Van, aki csak ajándékot keres, de olykor tervezést, megbeszélést igénylő kívánságok is vannak. Ezért készült ez a rusztikus, létra stílusú polc.

Kutyatartók is megvalósíthatják álmaikat; ezért készült a lenti dekoratív, egyben funkcionális akasztó. Nézz szét kutyás termékeink között (ez is elérhető többféle verzióban már), ha nem találsz megfelelőt, keress meg minket nyugodtan, hogy elkészítsük, amire vágysz.

Nem hagynám kis a sorból a baby gymet sem. Termékeim túlnyomó része fenyőből készül különleges és változatos mintázata miatt, de ebben az esetben a picik védelme fontosabb volt. Ezért készült bükkfából. A baby gymről hamarosan írok részletesebben a blogban.

Ha további egyedi termékeinkre, megoldásainkra is kíváncsi vagy, nézz szét facebook vagy Instagram oldalunkon, ahol láthatod, milyen alkotások kerültek ki eddig Woody kezei közül. Ha megtetszik valami, vagy saját elképzelésed van, vagy a neten láttál valami szépet és szeretnél egy olyat, vagy hasonlót, keress minket bátran!