Rusztikus asztalok, padok

Sokszor nehéz megtalálni a megfelelő étkezőasztalt, dohányzóasztalt otthonodba. Vagy nem jó a méret, vagy a szín, esetleg nem találsz a megfelelő stílusban a bútorüzletek katalógusaiban. Ilyenkor a megoldás az egyedi asztal készítése, melyet kizárólag a Te igényeid szerint készíttek el. Mivel én a  természetes megoldásokat kedvelem, ha tőlem rendelsz egyedi asztalt, akkor az kizárólag tömör fából fog készülni; legyen az rusztikus, vintage, country stílusú asztal vagy pad. Klasszikus bútorokat nem, ahogy magasfényű, modern bútorokat sem készítek; tőlem romantikus stílusú, egyedi és egyszerűbb megjelenésű, meghittséget és természetességet árasztó, masszív, megfizethető bútorokra számíthatsz. Szívesen ötvözöm a hó- vagy antikolt fehéret a barnával, szürkével, feketével. A természetes, rusztikus megjelenést, a fa rajzolatának kiemelését különböző természetes olajokkal érem el, melyek a fába beszívódva évekig védik azt, a festékeim pedig mind egészségre ártalmatlan, akár gyerekbútorokhoz is használható vízbázisú festékek, hogy ne párologjanak belőle büdös és egészségkárosító anyagok.

Asztalokat csak ritkán készítek készletre, ezért ha van elképzelésed, akkor keress meg elérhetőségeim egyikén és megbeszéljük, hogy milyen feltételekkel tudom elkészíteni a megálmodott asztalt.

Addig is megmutatom néhány eddigi munkám, hogy azokból is tudj inspirálódni, akár a kialakításából vagy színéből/színkombinációjából.

egyedi étkezőasztal/Egy bútoráruház  terméke alapján, csak más méretbenés színben készült étkező szett/

kerti asztal

/Kerteket, erkélyeket rendkívül jól fel lehet dobni egy jól eltalált asztallal/

étkezőasztal

/Ha nincs nagy hely, nincs nagy baj sem, mert megmondod a méretet,

én pedig elkészítem az asztalt a kívánt méretben/

fenyő dohányzóasztal

/Ez a kép önmagáért beszél. Vonzza a szemeket szépségével/

iroda asztaliroda asztal

/Nemcsak az otthonokat, hanem a munkahelyeket is fel lehet dobni egy tömörfa asztallal/

rusztikus asztal

/tömör fa, tömör gyönyör, tömör természetesség és masszivitás - ezt tudja a fa/

fenyő dohányzóasztal

/Mérete nem nagy, de nagyon kis mokány dohányzóasztal lett a Malloy fantázianevű asztalomból/

vintage asztal

/Vékonyabb lapjával, lábaival elegánsabb, színvilágával mégis

meghitt nyugalmat árasztó vintage asztal/

rusztikus dohányzóasztal

/Ez irodába készült, de egy lakásban is szuperül mutatna természetességével,

elegáns arányaival/

Ha elnyerte tetszésed bármelyik egyedi asztal, vagy saját ötleted, elképzelésed van romantikus stílusú új asztalodhoz, padodhoz, vedd fel velem a kapcsolatot és megbeszéljük az elkészítést.