Egyedi rusztikus bútorok, kiegészítők, dekorációk a Te elképzelésed alapján

Az itt található termékek mind egyéni elképzelések alapján készültek rendelésre műhelyünkben. Nyugodtan keress meg Te is, ha már régóta szeretnél valamit, de készen sehol nem találtad vagy senki nem készítette még el, vagy csak hirtelen megláttál valamit a neten és szeretnél egy olyat vagy hasonlót, legyen az kisebb dekoráció vagy bútor. 

Ennek az étkezőasztalnak két funkciója van a megrendelőm elképzelése szerint. Egyrészt a rendes helyén normál étkezőasztalként funkcionál, de népesebb vendégsereg esetén átkerül a konyhába a pult mellé, annak meghosszabbításaként. Ezért magasabb egy átlag konyhaasztalnál, és fontos volt a pontos méret, illetve színben hozzáigazítani a konyhabútorhoz. Mivel a konyhabíútor laminált bútorlapos, és más típusú fát imitál, ezért úgy játszottunk a színekkel, hogy a lapja lett halvány szürke és a lábai barnák, hogy a mintázat eltérése ne legyen szembetűnő.

Ennél a munkánál adott volt a hely, ide kellett beépíteni egy-egy bortartót. Nagy volt az öröm, mikor kész lett :)

Az alábbi egyedi teakínáló tálcához egy mentett képet kaptam mintának, ezt kellett lemásolnom, persze a méretek megbeszélése után. A tálcán be van süllyesztve a kanalak, a csészék és a kanna helye, az oszlopba - ez a megoldás fantasztikus - oldalról kis bevágásokba be lehet dugdosni a teafiltereket és az oszlop tetejébe mézet vagy kis papírtasakos cukrokat lehet tenni.

Egy irodába készültek a lenti asztalok. Fontos volt, hogy a színek harmonizáljanak a más meglévő színekkel, ugyanakkor egy kicsit modernebb, minimál stílus is felfedezhető legyen benne. Az anyaga természetesen, mint minden munkámnak, tömör fa. Magasabbak az átlag asztalnál, mert úgy készült, hogy állni, és nem ülni fognak mellette. 

Egyedi fa asztalEgyedi fa irodaasztal

Ha valaki TV szekrényt szeretne a nappaliba, érdemes az egyedi megoldásokon is gondolkodni, nem a katalógust felcsapni a sorozatgyártott termékekért. Így tett Rita is, mikor megálmodta a nappalijukba az  új, egyedi rusztikus bútort. Fenyőből készült, a lenti fiókok görgős ládák lettek végül kötél fogantyúval, és LED világítás növeli a hangulatát. Az eredmény pedig (beépítés után, a minőségért bocsánat, telefonnal készült):

A következő  képen igen, egy szörfdeszka van fából. Persze nem funkcionális, csak jelképes. Ez a szörfdeszka egy esküvőn szolgált vendégkönyvként; a vendégek erre írták fel az üzeneteiket az ifjú párnak. Így szolgál most fali dekorációként.

A mellékhelyiségeket is be lehet rendezni stílusosan, a természetesség jegyében, például egyedileg készített fali polccal.

rusztikus fürdőszoba szekrény

Alább pedig egy egyedi elképzelés alapján készült komódot láthatsz. A méret mellett a szín volt az egyik legfontosabb tényező.

Vannak kicsi lakások és nagy házak nagy nappalival. Utóbbiba készült ez a 120cm széles dohányzóasztal rusztikus stílusban. 

Ugyanebbe a házba készült a lenti rusztikus ágy, ahol szempont volt a méret, a masszivitás, és a színe. Innen is elismerésem küldöm az elképzelés miatt, tökéletesen illeszkedik a hálóba.

A következő egy elég komplex munka volt, mert egy öt elemből álló tömörfa előszoba bútorzat volt az igény, beépítve, ezért a kinézet mellett a nagyon pontos gyártás is egy fontos szempont volt. Megjelenésével és más helyiségekből is érezhető illatával nem tudott betelni a megrendelőm. Én sem :)

Manapság egyre tudatosabban sportolnak az emberek, és a kitartóbbak még versenyeket is bevállalnak. Sikerüket, kitartásukat érmekkel jutalmazzák. Ha viszont már elkezdenek gyűlni, mindenképp méltó helyet kell nekik találni. Éppen ezért kaptam megkeresést, hogy készítsek egy egyedi éremtartót, rajta egy motiációs idézettel.

Alább egy vendéglátó egységnek készítettem egyedi elképzeléseik alapján asztalra tehető tartót, amiben szószok, fűszerek, evőeszközök és egy vékony belső tartóban szalvéták vannak. 

Egyik kedvenc és kihívást jelentő megkeresésem a lenti kis étkezőasztal volt. Itt minden szempont fontos volt, a méret, a kinézet, és a szín. A visszajelzések alapján minden kívánságnak sikerült eleget tennem.

Egy kedves ismerősöm pedig a kisfia bölcsis ballagására szeretett volna egy személyes emléket adni a dadusnak.

A következő asztal nagyon közel áll a szívemhez, mert a szívem választottja kérte tőlem. Természetesen minden kívánságát teljesítettem és azóta az erkélyünket dobja fel :)

Esküvők kapcsán is gyakran felmerülnek egyedi igények. Van, aki csak ajándékot keres, de olykor tervezést, megbeszélést igénylő kívánságok is vannak. Ezért készült ez a rusztikus, létra stílusú polc.

Kutyatartók is megvalósíthatják álmaikat; ezért készült a lenti dekoratív, egyben funkcionális akasztó. Nézz szét kutyás termékeink között, ha nem találsz megfelelőt, keress meg minket nyugodtan, hogy elkészítsük, amire vágysz.

Nem hagynám kis a sorból a baby gymet sem. Termékeim túlnyomó része fenyőből készül különleges és változatos mintázata miatt, de ebben az esetben a picik védelme fontosabb volt. Ezért készült bükkfából. A baby gymről hamarosan írok részletesebben a blogban.

Ha további egyedi termékeinkre, megoldásainkra is kíváncsi vagy, nézz szét facebook vagy Instagram oldalunkon, ahol láthatod, milyen alkotások kerültek ki eddig Woody kezei közül. Ha megtetszik valami, vagy saját elképzelésed van, vagy a neten láttál valami szépet és szeretnél egy olyat, vagy hasonlót, keress minket bátran!